Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
3 oua
3 linguri zahar
1 lingura amidon
2 linguri faina
150 ml apa
100 g unt
1 cana zahar
2-3 linguri cacao
1 cana lapte praf
esenta de rom
50 g ciocolata amaruie
50 g ciocolata alba
30 ml frisca lichida
Mod de Preparare: Punem apa la fiert impreuna cu zaharul. Cand incepe sa se formeze spuma deasupra, punem untul si amestecam pana se topeste. Adaugam si cacao, dam deoparte de pe foc si adaugam si laptele praf si esenta de rom. Dupa ce s-a copt blatul, il rasturnam pe un prosop umed presarat cu zahar, ca sa nu se lipeasca. Rulam cu grija si lasam cateva minute la aburit. Derulam si ungem cu ciocolata fierbinte. Rulam din nou si lasam la racit. Intre timp topim ciocolata impreuna cu frisca. Dupa ce s-a racorit, acoperim rulada. Ciocolata alba o punem intr-o punga pe care o tinem cateva minute in apa fierbinte. Taiem la un colt si „spritam" peste rulada "imbracata" in negru. Tavalim prin nuca de cocos si au iesit cateva bombonele delicioase.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.