Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente aluat:
1 cană făină
¾ cană zahăr
½ lingurita praf de copt
½ lingurita sare de mare
4 linguri unt nesarat, tăiat bucăți
1 ou
2 galbenusuri de ou
Ingrediente umplutura:
2 cesti rubarbă, cuburi
2 linguri de zahar
1 lingurita apa de trandafiri
½ linguriță cardamom
Mod de preparare: Ungeti tava de tarta cu putin unt si pastrati deoparte. Preincalziti cuptorul la 170C. Pentru a face aluatul, într-un blender combinati făină, zahăr, praf de copt, sare, unt și procesati pana la omogenizare. Adaugati oul și gălbenușurilr si procesati sa se incorporeze. Asezati aluatul in tava. Pentru a pregăti umplutura de rubarbă, într-un bol mediu, combinati rubarba, zahăr, cardamom si apa de trandafir. Lasati sa stea timp de 10-15 minute. Se amestecă bine. Turnati umplutura de rubarba peste aluat. Coaceți timp de 50-55 minute. Scoateți din cuptor și lasati să se răcească timp de numai 10 minute. Scoateți din tava si lasati sa se raceasca complet. Taiati tarta si serviti cu frisca.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.