Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un dovlecel potrivit de mare
un ou
4-5 linguri faina
4-5 linguri pesmet
branza putin sarata (aprox. o jumatate de cana)
sare, piper, vegeta
marar
patrunjel
ulei pentru prajit
Pentru sos:
2-3 catei de usturoi
o rosie
un strop de ulei
sare
Mod de Preparare: Spalam dovlecelul, il curatam de coaja si il taiem in felii mai groase. Batem bine oul cu sare, vegeta, piper si marar tocat fin. Radem branza si o amestecam cu pesmetul. Luam fiecare felie de dovlecel si o trecem mai intai prin faina apoi prin ou apoi prin amestecul de branza cu pesmet. Dupa ce terminam operatiunea... incingem uleiul si prajim dovleceii pana se rumenesc bine pe ambele parti. Ii scoatem pe prosoape de hartie sa se scurga de surplusul de ulei.
Pentru sos: Curatam usturoiul, il pisam, adaugam un praf de sare si un strop de ulei si frecam bine cu o lingurita. Cand s-a albit il amestecam si cu rosia data pe razatoare. Servim dovleceii calzi stropiti cu sosul de usturoi si decorati cu patrunjel verde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.