Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 g biscuiti digestivi
70 g unt topit
2 linguri zahar tos
1 plic zahar vanilat
1/2 lingurita coaja de portocala rasa
4 linguri pline de crema de branza Quark 0.2% grasime
120 g branza proaspata
o lingurita gelatina granule Dr Oetker
2 pumni de zmeura proaspata
ciocolata pentru ornat
Mod de Preparare: Zdrobim biscuitii cu sucitorul sau la robot si ii amestecam cu untul topit. Pregatim gelatina: o adaugam intr-un ibric in 5 linguri de apa, o lasam sa se umfle dupa care o incalzim usor (nu o fierbem) si amestecam pana se dizolva. Amestecam crema de branza, branzica proaspata, zaharul, zaharul vanilat si coaja de portocala. Adaugam gelatina in compozitie Adaugam si zmeura, amestecand cu grija sa nu distrugem boabele si pastrand cateva pentru ornat. Pregatim inelele si punem compozitia de biscuit, presam bine. Adaugam si compozitia de branza, impartind-o egal intre cele patru inele, si ornam cu zmeura. Dam la rece. Ornam cu ciocolata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.