Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru blat:
4 oua
4 galbenusuri
o cana cu zahar
un praf de copt
esenta de vanilie
2 cani faina
1 Kg visine
Pentru bezea:
4 albusuri
8 linguri cu zahar
2-3 picaturi cu zeama de lamaie
esenta de vanilie
Pentru decor:
sirop de visine
Mod de Preparare: Batem bine albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, esenta si faina amestecata cu praful de copt. Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina. Turnam compozitia si o nivelam bine. Deasupra repartizam visinele, fara samburi si scurse bine de zeama. Dam tava la cuptor pentru 20 minute. In acest timp pregatim bezeaua. Batem foarte bine albusurile cu zeama de lamaie, esenta si zaharul adaugat treptat. Dupa ce au trecut cele 20 minute scoatem tava din cuptor si punem bezeaua. Mai coacem prajitura inca 10-15 minute pana se intareste bezeaua. Decoram cu sirop de visine. Siropul il putem prepara din zeama pe care si-au lasat-o visinele, amestecata cu zahar si fiarta pana se ingroasa. Taiem prajitura rece, cu cutitul trecut mereu prin apa.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.