Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
cinci ouă,
300 grame zahăr,
250 grame de făină,
zece linguri de ulei,
un praf de sare,
o linguriță de praf de copt stins în zeamă de lămâie,
vanilie sau coajă rasă de lămâie,
vișine, cireșe,
miez de nucă.
Mod de preparare: Se bat separat albușul cu zahărul, până când acesta se topește și obțin o spumă groasă, care nu cade dacă răstorni castronul. Se adaugă făina în ploaie, gălbenușurile, uleiul, sarea, praful de copt și aromele, obținând un aluat fin, destul de moale. Aluatul este turnat într-o tavă tapetată cu făină sau în forme de brioșe. Peste aluat sunt puse nucile, vișinele și cireșele — cărora le-au fost scoși sâmburii. Prăjitura este băgată în cuptorul bine încins și, după aproximativ 50 de minute, este gata coaptă. Pentru a fi și mai aspectuoasă, prăjitura cu cireșe, vișine și nucă poate fi pudrată cu zahăr farin.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.