Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 dovlecel mediu taiat rondele subtiri
1 ou batut
sare
piper
parmezan ras, 2-3 linguri
pesmet, 2-3 linguri
ulei de masline
Mod de preparare: Spalam dovlecelul, taiem capetele si apoi il taiem rondele subtiri. Pregatim doua castroane in care punem oul batut cu sare si piper si amestecul de pesmet cu parmezan. Trecem fasiile de dovlecel prin ou si prin amestec si le asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt. Ne iese cam o tava si un pic dintr-un dovlecel mediu. Cand e plina tava cu dovlecei turnam putin ulei de masline printre rondele si o bagam la cuptorul preincalzit. Tinem 20 de minute pe o parte si 20 de minute pe cealalta parte. Trebuie sa fie rumenite si coapte bine rondelele de dovlecel. Le lasam la racit putin cand sunt gata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.