Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6 roşii potrivite
2 cutii ton bucăţi
2 ciuperci (champignon)
1 castravete proaspăt
10 măsline negre (fără sâmburi)
2-3 linguri maioneză
1 fir de ceapă verde
câteva fire de pătrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare: Se aleg roşii foarte proaspete, tari, bine coapte, de mărime potrivită. Se taie un căpăcel deasupra fiecăreia şi se scoate cu grijă pulpa. Se presară un praf de sare şi se lasă apoi la scurs cu gura în jos, într-o strecurătoare. Între timp, se amestecă tonul scurs cu ciupercile şi castravetele tocate foarte mărunt, 4-5 măsline tăiate cubuleţe, maioneza şi ceapa verde tăiată rondele subţiri. Se condimentează, după gust, cu sare, piper şi pătrunjel. Se amestecă uşor. Se umplu roşiile cu amestecul de ton şi se decorează cu felii subţiri de măsline. Roşiile umplute cu ton şi măsline se servesc ca aperitiv.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.