Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 de grame de caise sau piersici
300 gr făină
100 gr de zahăr
5 ouă
1 pahar lapte
1 pliculet praf de copt
1 sticluţă esenţă de vanilie
o lămâie
Mod de preparare: Se amestecă zahărul şi gălbenuşurile până se omogenizează, apoi se adaugă pe rând laptele călduţ, esenţa de vanilie şi coaja de lămâie. Albuşurile se bat spumă, apoi se toarna peste gălbenuşuri, se adaugă şi praful de copt stins cu zeama de la lămâie şi apoi făina. Se toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Fructele taiate în bucăţi mari se tăvălesc puţin prin făină şi se bagă în aluat. Prăjitura se bagă la cuptor pentru 30 de minute.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.