Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g piept de pui dezosat
50 g unt
200 ml smantana lichida pentru gatit
75 ml vin alb sec
12 g faina
1 galbenus
patrunjel verde
marar verde
sare
Mod de Preparare: Se taie pieptul in felii potrivite. Verdeata se toaca marunt. Se pune untul la topit si se inabusa carnea in el la foc mic, pana capata o culoare albicioasa. Se stinge cu 75 ml vin si 75 ml apa. Se lasa pe foc domol sa se patrunda bine carnea, dar sa nu se evapore tot lichidul. Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut. Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul. Faina se freaca cu smantana si galbenus. Dupa ce s-a inmuiat carnea, se adauga compozitia cu smantana si se lasa un minut. Se adauga verdeata pentru aroma si se opreste focul.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.