Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 1 conopida mica, 200 g fasole verde, 3-4 morcovi, 2 gulii, 1 cana orez, 100 g unt sau margarina, 300 g smantana, sare, cateva fire de patrunjel.
Mod de preparare: Cureti conopida, fasolea verde, morcovii si guliile si le pui la fiert separat in apa cu sare. Speli apoi orezul, il calesti putin in 2-3 linguri de unt topit, stingi cu o cana de apa si-l lasi sa fiarba inabusit 10 minute. Dupa ce au fiert legumele, le scurg bine, apoi tai cubulete morcovii si guliile si desfaci conopida in buchetele intr-o cratita. Asezi apoi un strat de orez, unul de morcovi, orez, fasole verde, orez, conopida si morcovi. Peste ultimul strat torni smantana, presari putin cascaval si dai mancarea la cuptor pentru 10-15 minute. Cand mancarea e gata o decorezi cu cateva frunze de patrunjel.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.