Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg pipet de pui
½ cană făină
2 ouă
o pungă fulgi de porumb neîndulciţi
3 linguri unt
1 linguriţă cimbru uscat
2 linguriţă booia de ardei dulce
sare
piper negru
Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Taie pieptul de pui în bucăţi e dimensiunea dorită. Ţine însă cont că acesta se strânge în momentul preparării. Asezonează apoi cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Într-o farfurie adaugă făină, boiaua, amestecă bine şi sărează după gust. Într-un castron sau farfurie adâncă bate ouăle bine şi asezonează-le cu sare şi piper negru măcinat. Într-o altă farfurie adaugă fulgii de porumb. Trece fiecare fâşie prin amestecul de făină, prin ou, apoi din nou prin făină, şi prin ou iar la final trece-l prin fulgii de porumb. Asigură-te că aceştia se prind foarte bine de bucăţile de pui. Aşază bucăţile de pui în tavă şi stropeşte-le cu unt topit. Coace puiul timp de 30 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.