Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
- 1 kg dovleac
- 1 ceapa medie
- 2 cartofi medii
- 2 morcovi medii
- 1 pastarnac
- o jumatate de mar mare
- 150 gr smantana grasa
- 30 gr vegeta fara sare
- sare dupa gust
Mod de preparare: Dovleacul se spala, se scot samburii, se taie in jumatate si se da cuptor timp de aproximativ o ora. Dupa coacere se curata de coaja si se feliaza. Restul legumelor se spala, se curata, se feliaza si se pun la fiert cu vegeta. Dupa aproximativ 35-40 minute se adauga si dovleacul. Se fierbe dovleacul timp de 15 minute in supa. Legumele se paseaza in blender si se amesteca cu zeama. Se sareaza si se amesteca cu smantana. Se serveste calda cu cateva fire de ulei de masline, crutoane si smantana.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.