Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
100 g orez cu bobul rotund
600 ml lapte
170 g lapte condensat
2 batoane de scortisoara
2 lingurite esenta de portocale (vanilie sau rom)
100 g zahar
2 lingurite scortisoara macinata
Mod de Preparare: Se pun 500 ml lapte la fiert impreuna cu 2 batoane de scortisoara. Dupa ce a dat in clocot, se stinge focul, se acopera si se lasa 10-15 minute sa infuzeze. Se scot batoanele de scortisoara si se adauga lapetele condensat si orezul. Se fierbe totul la foc mic, amestecand din cand in cand, pana orezul s-a umflat, 30-40 minute. Se ia cratita de pe foc si se adauga esenta. Se imparte orezul in boluri mai mici. Se caramelizeaza 100 gr zahar. Se toarna zahar caramelizat peste fiecare portie de orez, apoi se presara cu scortisoara macinata si se serveste.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.