Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame de conopidă
2 ardei graşi roşii
100 grame de telemea
100 de grame de caşcaval
3 ouă
100 ml lapte
2 linguri de smântână
sare şi piper, după gust
Mod de preparare: Conopida se spală, se desface în bucheţele şi se opăreşte timp de 5 minute, apoi se lasă la scurs şi se toacă mărunt. Se toacă şi ardeii, iar caşcavalul şi telemeaua se dau pe răzătoarea mare. Se pun într-un vas termorezistent, care a fost înainte uns cu unt. Separat se bat două ouă peste care se pune laptele, apoi sare şi piper. Se adaugă peste compoziţia din vas. Mai este nevoie şi de un sos, care va rumeni sufletul şi îi va da o crustă crocantă. Batem oul rămas cu două linguri de smântână şi puţin lapte, apoi îl turnăm şi pe acesta în vasul termorezistent. Preparatul se dă la cuptor pentru circa 40 de minute. Se poate servi ca atare, sau sub formă de garnitură alături de piept de pui la grătar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.