Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 gr piept de pui
60 gr mozzarella
200 gr cartofi
0.20 ml ulei de floarea soarelui
0.10 gr faina alba
40 gr kaizer sau bacon
2 galbenus de ou
sare
bicarbonat de sodiu
piper negru
condiment grill
nucsoara
Mod de Preparare: Pieptul de pui se taie in trei parti egale, se bate unpic cu ciocanul de batut carne, se condimenteaza cu sarea, piperul si condimentul de grill. Mozzarella se taie tot in trei bucati egale, se aseaza peste piept si se ruleaza. Se taie kaizerul sau baconul in trei felii subtire "pe lung", si se ruleaza pieptul in iel. Se pune la prajit pe gratar cu putin ulei. Cartofii punem la fiert, si zdrobim bine, si adaugam galbanusurile de ou, nucsoara, piperul alb, bicarbonatul, faina si sare dupa gust, amestecam bine si asezam in tava pe hartie de copt cu ajutorul unui pos sa obtinem forma frumoasa si bagam la cuptor vreo 10 minute la 220 de grade. Cand sa prajit si carnea si cartofii asezam pe farfurie, putem orna cu o felie de portocala si una de rosii.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.