Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Pentru caramel aveți nevoie de:
230 g de zahăr
120 ml de frișcă lichidă
35 g de unt
crema de ciocolată:
180 ml de frișcă lichidă
200 g de ciocolata neagra
Mod de preparare: Mai întâi se omogenizează bine făina, zahărul, cacao și untul, până devine o compozitie cremoasă. După acest proces se adaugaă și oul. Compoziția obținută se pune într-o tava, în functie de forma dorită si se baga la frigider câteva minute. Aluatul se înțeapă cu furculița din loc în loc, se pune o hartie de copt deasupra și se coace aproximativ 20 de minute.
Pentru caramel, se topeste zaharul, apoi se adauga untul și se amesteca foarte bine. La final, se adaugă în fir subțire frișca lichidă, se amesteca din nou foarte bine, pana devine o compoziție omogenă. Crema se toarnă peste aluatul pregatit înainte.
Pentru cremă, se topeste ciocolata și se amestecă cu frisca lichidă. Dupa ce s-a racit puțin, se toarnă peste prajitura. Prăjitura caramel se ține la rece pentru cateva ore.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.