Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/ pachet foi de placinta
1 kg iaurt
8 oua
10 linguri zahar
100 gr unt topit
3 pliculete zahar vanilat
stafide inmuiate in rom (sau coniac) dupa gust si generozitate
Mod de Preparare: Se pregateste tava si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se pun foile de placinta una cate una, avand grija ca dupa fiecare sa ungem cu un strat de unt topit. Intr-un vas incapator batem ouale bine cu zaharul si zahrul vanilat, apoi incorporam si iaurtul (ar fi de preferat ca iaurtul sa fie unul ceva mai gras). Compozitia de iaurt se toarna peste foile dn tava, apoi presaram si stafidele si dam la copt, la foc mic cca 1 h. Daca se intampla ca placinta sa se rumeneasca prea mult, o acoperim cu hartie (ca sa se coaca si la interior, fara a se arde)...
In functie de tava folosita, placinta poate iesi mai inalta sau nu. Culoarea galbena o obtineti daca folositi oua de tara. Daca folositi din cele de la magazin vom avea o prajitura ceva mai palida.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.