Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
un kg cartofi
1,2 kg carne de vită
50 g făină
7 cepe
5 roșii
2 linguri bulion
2 căței usturoi
2 ardei grași verzi
2 lingurițe boia
150 g untură
1,5 l supă de vită
100 ml vin roșu
2 lingurițe chimen
sare
piper
pătrunjel, pentru servit
Mod de preparare: Carnea pentru gulaș se taie cuburi care se trec prin făină. Într-o cratiță se topește untura și se pune la călit ceapa tăiată peștișori. După ce începe să devină sticloasă, se adaugă carnea. Se lasă să se rumenească bine și apoi se pun bulionul, roșiile tăiate și usturoiul pisat. Se presară boia, se toarnă vinul și supa. Se sărează și se piperează, se adaugă chimenul și ardeii. Se acoperă și se lasă să fiarbă o oră. Se adaugă cartofii cuburi și se mai lasă la foc timp de o oră. Se servește cu pătrunjel.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.