Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2,5 cani faina
2 oua
0.5 ceasca de miere
1,5 cesti de zahar
1 cana de lapte
2 linguri ghimbir, tocat
1 lingurita scortisoara
0.5 lingurita cuisoare
1 ceasca de unt lichid – topit si racit sau ulei
2 lingurita praf de copt
Mod de Preparare: Intr-un castron se sparg ouale, se adauga zahar, dupa care se bate pana devine spuma groasa. Intr-un alt vas se amesteca toate ingredientele uscate si se adauga jumatate din ele la amestecul de mai sus. Se amesteca din nou. Apoi se adauga lapte, miere si unt (sau ulei). Amestecati iar. In cele din urma se adauga ingredientele uscate ramase si mixati foarte bine pana la un amestec omogen. Se toarna amestecul intr-o formă de tort unsa si se coace intr-un cuptor de 170 de grade preincalzit pana este gata. (Cu o scobitoare verificati daca este prajitura coapta). Inainte de servire, daca se doreste, se presara cu zahar pudra si acoperiti cu iaurt.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.