Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua
5 lg zahar
5 lg faina
razatura de lamaie
300 g zahar
100 g unt
pere
prune
100 g zahar
100 g nuca
Mod de Preparare: Zaharul se pune intr-o cratita cu 50 ml apa si se tine pe foc pana incepe sa se caramelizeze. Se adauga untul si se da deoparte amestecand continuu pana ce untul se dizolva obtinand un sos fin. Se rastoarna in tava de copt punand peste el perele curatate si prunele jumatati. Peste fructe adaugam blatul care se prepara astfel: ouale se separa, albusurile se bat spuma cu 3 lg de zahar si galbenusurile cu restul. Se amesteca usor si se cerne deasupra faina. Compozitia se amesteca usor pana se incorporeaza toata faina. Se introduce la cuptor pana ce blatul devine auriu. Prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se rastoarna pe un platou.Se portioneaza si se decoreaza cu nuca caramelizata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.