Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200-300 g ciupercute proaspete
1 ceapa
1 lingura de unt (sau ulei)
1 catel de usturoi
1 lingura cu varf de faina
400 ml lapte
1-2 linguri smantana
patrunjel si marar verde
sare, piper
Mod de Preparare: Incingem untul sau uleiul intr-o craticioara si calim ceapa taiata marunt. Spalam ciupercutele si le taiem felii. Nu le curat de pielita, chiar nu are rost daca sunt proaspete si fragede. Le adaugam si pe ele la calit peste ceapa. ce frumoase sunt, le-as manca si crude. Dupa cateva minute adaugam faina si luam de foc. Turnam cate putin lapte pana se desface faina fara sa ramana cocoloase si punem din nou craticioara pe foc la minim. Turnam laptele cate putin si amestecam continuu. Lasam sa dea in cateva clocote la foc mic (continuam sa amestecam) si ciulamaua e gata. Presaram verdeata tocata, potrivim de sare si piper si adaugam smantana dupa gust. Servim calduta cu mamaliga, o bunatate!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.