Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: o conopida mare, 100 g unt, 2 linguri ulei, 50 g pesmet, 300 ml smantana, 2 oua, sare.
Mod de preparare: Conopida se curata de frunze, se desface in buchetele si se spala sub jet de apa rece. Intr-o oala mai mare se pun la fiert 3 litri de apa in care se dizolva 3 lingurite de sare. Cand incepe sa clocoteasca se pune conopida si se fierbe timp de 20 minute. In acest interval se prajeste pesmetul in ulei pana devine auriu. Smantana se freaca cu ouale si putina sare. Un vas de iena se unge cu unt si se presara cu 1/2 din pesmet, se pune jumatate din cantitatea de conopida, se presara cu pesmet, apoi se acopera cu restul de conopida. Peste se toarna smantana cu ou si se presara cu pesmetul ramas. Se introduce in cuptor incalzit la 220° C si se prajeste timp de 20 minute. Se serveste imediat.
Adina va doreste „Pofta Buna”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.