Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
500 g zahar
200 ml lapte
100 g unt
250 g faina
3 linguri cu cacao
1 plic praf de copt
100 g ciocolată
sos de ciocolată
Mod de preparare: Freaca galbenușurile cu untul moale și jumatate din cantitatea de zahar tos. Adauga treptat faina și cacaoa cernute proaspat împreuna cu praful de copt, apoi toarna laptele. Toarna compozitia într-o tava mare, unsa cu unt și tapetata cu faina. Da la cuptor 30-35 de minute. Pentru mai multa siguranta, verifica blatul cu o scobitoare înainte de a-l scoate. În timp ce se coace blatul, bate într-un vas albușurile spuma tare, adauga restul de zahar. Așaza-l deasupra unui vas cu apa clocotita și bate pâna devine bezeaua tare. Toarna bezeaua fierbinte peste blatul copt, peste care ai ras ciocolata, și mai pune tava înapoi în cuptor. Dupa cinci minute, oprește focul și, fara a deschide cuptorul, lasa prajitura sa se raceasca. Taie și servește cu sos de ciocolata. Pastreaza la rece, de preferat în frigider.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.