Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Foi:
6 oua
6 lg faina
6 lg zahar
300 g rulouri umplute
Crema:
2 plicuri budinca de vanilie
600 ml lapte
12 lg zahar
esenta de vanilie
1/2 pac margarina Rama
Zahar caramel:
300 g zahar
100 ml apa
decor:
ciocolata rasa
Mod de Preparare: Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa. Dupa ce s-a intarit caramelul punem un strat de crema pe care o preparam dupa instructiunile de pe plic cu diferenta ca in compozitie mai adaugam si margarina rama. Asezam rulourile una langa alta, punem si al doilea strat de crema apoi asezam ultima foaie cu caramelul spre crema. Imbracam prajitura cu un strat de crema si radem deasupra ciocolata. Se lasa la rece de pe o zi pe alta pana ce caramelul se topeste si prajitura poate fi taiata.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.