Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
125 g unt, la temperatura camerei
100 g zahăr
1 ou
200 g făină
coaja de la 2 lămâi mari
un sfert de linguriţă praf de copt
un praf de sare
3 linguri zahăr brun
Mod de preparare: Untul se bate spumă cu zahărul folosind un mixer. Se adaugă oul şi se amestecă până capătă o consistenţă pufoasă, aerată. Se încorporează făina, coaja de lămâie, praful de copt şi sare. Se amestecă până când rezultă un aluat tare. Se modelează minge şi se dă la rece, într-un castron acoperit cu folie alimentară. După două ore de stat la rece, cuptorul se preîncălzeşte la 180 de grade Celsius. Aluatul se întinde foaie (0,5 cm grosime) pe blatul tapetat cu făină, cu un sucitor. Folosind o formă rotundă pentru prăjituri sau un pahar mai mic se decupează biscuiţi din aluat. Se aşază într-o tavă întinsă, unsă cu puţin unt. Deasupra se presară zahăr brun şi se dau la cuptor 10-12 minute, până devin arămii pe margine. Când sunt gata, se scot pe un grătar şi se lasă la răcit.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.