Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame de dovleac pentru placinta
sucul de la jumatate de lamaie
500 grame de zahar
1 baton de scortisoara
1 bucata de anason stelat
1 lingurita de ghimbir ras
150 ml de apa
Mod de preparare: Curata dovleacul si da-l pe razatoare. Pune ingredientele intr-o oala si fierbe-l pana cand se ingroasa. Ar trebui sa dureze intre 40 si 50 de minute. Dupa ce ai obtinut o textura ca o dulceata mai legata, scoate din vas batonul de scortisoara si anasonul stelat. Paseaza cu blenderul sau cu mixerul pentru a obtine gem. Te va ajuta faptul ca ai dat dovleacul pe razatoare si vei reusi imediat sa il transformi in pasta. Poti sa pasteurizezi borcanele sau sa tii gemul in frigider.
Beneficiile consumului de dovleac se datoreaza faptului ca aceasta este bogat in magneziu, fier, potasiu, calciu, fosfor, vitamine. Asa ca bucura-te de aceasta delicioasa legume de toamna!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.