Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
piept de curcan
sunca presata
kaizer
cascaval
morcov
ardei rosu
sare
piper
unt
Mod de Preparare: La aceasta reteta nu dau cantitatile; luat un piept de curcan si taiat din el 5 felii mai groase, batut putin cu ciocanul de carne, condimentat fiecare felie cu sare si piper. Deasupa fiecarei feii pus cate o felie subtire de cascaval si cate o felie de sunca presata. Un morcov taiat bastonase subtiri; la fel taiat si ardeiul rosu. Luat cate putin din fiecare si pus peste feliile de unce. Rulat cat mai strans si invelit fiecare piept de curcan cu doua felii de kaizer pe care fixat cu ajutorul a doua scobitori.Uns un vas de cuptor cu putin unt, pus morcovul si ardeiul ramas si deasupra aranjat rulourile. Peste rulouri ras cascaval, acoperit tava cu folie de aluminiu si dat la cuptor. Dupa 40 de minute scos folia de aluminiu si mai lasat rulourile in cuptor 20 minute. Servit alaturi de morcovii sotati din tava si cartofi prajiti in tigaie.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.