Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 ou intreg
o lingurita bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamiie
30 g. unt
150 g. zahar
2 linguri miere de albine
3 linguri lapte
450 g. faina
1/2 kg. smintina proaspata
250 g. nuca macinata
250 g. zahar pudra
4 plicuri zahar vanilat
dulceata de caise
1 pahar zahar pudra,
2 linguri cacao
2 linguri apa fiarta
2 linguri ulei
Mod de Preparare: Se amesteca toate ingredientele (mai putin faina, care se adauga la sfirsit) intr-o oala, se pun pe soba si se dau citeva clocote pina se coloreaza putin in maro. Apoi se ia oala de pe soba, se adauga faina se amesteca bine si se fac 4 foi care se coc pe fundul tavii. Coca se tine la cald ca sa se poata intinde mai usor. Se amesteca toate ingredientele. Se unge foaia cu dulceata de caise si apoi se pune crema peste dulceata apoi se pune o alta foaie peste. Se repeta operatia. Peste ultima foaie se pune o glazura rece. Se amesteca toate ingredientele pentru glazura. Se glazureaza ultima foaie a prajiturii. Se da la rece 24 de ore pentru a se intrepatrunde intre ele cremele si foile.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.