Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
o conopidă mică
o ceapă medie
4 crenguţe cimbru
4 căţei de usturoi, în coajă
3 linguri ulei de măsline
80 g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 220 de grade Celsius. Conopida se curăţă, se spală şi se taie bucheţele. Bucheţelele se taie felii grosuţe, cam de o jumătate de deget, şi se pun într-o tavă întinsă, tapetată cu hârtie de copt. Se adaugă ceapa tăiată în sferturi, usturoiul, crenguţele de cimbru, se stropeşte cu ulei de măsline şi se potriveşte de sare şi piper. Conopida se dă la cuptor 35-40 de minute. Din când în când se întoarce. Când s-a înmuiat, se presară cu parmezan ras şi se întoarce în cuptor încă 10-12 minute. Se serveşte caldă.
20.11.2015 la 18:16
Multumim pentru retete! V-as ruga, pentru aceasta perioada, sa ne sugerati mai multe retete de post. Multumesc!
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.