Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
375 gr margarina (1 pachet si jumatate)
260 gr faina (2 cani)
85 gr fulgi de ovaz (1 1/2 cani)
220 gr zahar brun (1 cana)
75 gr fulgi de cocos (1 cana)
Coaja de la o lamaie (portocala)
1 lingurita bicarbonat de sodiu
120 gr nuci prajite (1 cana)
Pentru umplutura:
O conserva gelatina de merisoare (sau gem 350 gr)
300 gr gem de caise (sau portocale)
Mod de Preparare: Punem faina intr-un bol apoi taiem margarina cubulete (margarina rece) si o mestecam cu mainile impreuna cu faina pana cand obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam urmatoarele 6 ingrediente si amestecam bine. Impartim coca in doua si presam cu mainile o jumatate din coca in tva unsa bine cu margarina. intr-un castron vom amesteca gemul de caise cu gelatina de merisoare si adaugam aceasta mistura deasupra aluatului din tava. nivelam bine. In cealalata jumatate de coca vom adauga nucile prajite si sfaramate bucati mai mari apoi vom sffarama intre degete aluatul si il imprastiem deasupra prajiturii. Presam usor cu mainile aluatul de deasupra si coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 175ºC pana cand se rumeneste usor (cca 30 minute). Se lasa la racit in tava apoi o taiem patratele si o servim. Ies aproximativ: 30 de bucati.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.