Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 g zahar
250 ml apa
2 linguri miere
150 ml ulei de floarea soarelui
500 g faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
2 lingurite suc de lamaie
1/2 lingurita praf de copt
1 lingurita ghimbir pudra
50 g cacao
zahar pudra
Mod de Preparare: Se cerne faina si se amesteca cu praf de copt si zahar. Intr-o cratita se pun apa, uleiul si mierea. Se lasa pe foc pana se omogenizeaza complet si se adauga bicarbonatul de sodiu, stins cu suc de lamaie. Se amesteca pana cand face spuma si creste in volum. Se ia cratita de pe foc si se pune amestecul de faina putin cate putin. La final se adauga cacao si ghimbir. Aluatul devine putin vartos, asa ca il puteti modela cu mana sub forma de baston. Tapetati o forma de chec cu hartie de copt si coaceti aluatul, presarat cu zahar candel, la 180 C pentru 60-70 de minute.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.