Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Oricât de mult am iubi bucătăriile din restul lumii, parcă tot a noastră este cea mai apropiată de sufletul nostru, aşa că şi preparatele tradiţionale româneşti au un gust cu totul aparte.
Carnaţii de casă sunt cei mai buni dacă sunt preparaţi chiar de tine acasă. Ai multe variante de reţete, iar noi am ales pentru tine trei dintre cele mai gustoase!
Ingrediente:
1 kg carne;
400 g carne de vită;
25 g sare;
piper;
usturoi;
1/2 pahar de apă călduţă.
Mod de preparare: Carnea de vită se trece de două ori prin tocător, iar cea de porc se trece doar o dată. La 1 kg de carne tocată se adaugă 20 g sare, puţin piper, 2 căţei de usturoi zdrobiţi, se amestecă totul foarte bine şi se adaugă apă călduţă. Se curăţă apoi maţele în care urmează sa pui carnea. Aceasta nu trebuie să fie foarte mult îndesată pe maţ. Cârnaţii se ţin la rece până la prăjire. Cea mai gustoasă varianta este prăjirea în untură, dar ies foarte gustoşi şi în ulei, fie pe plită, fie la cuptor. Alături de un piure ţi o salată de varză călită, îţi vor aduce aminte de ce iubeşti să fii român.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.