Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Pentru foi:
500 g faina
100 g zahar
100 g margarina sau unt
1 ou
2 linguri miere de albine
1 lingurita amoniac
1 pahar lapte
Crema:
3 budinci de ciocolata
0,750 ml lapte
6-8 linguri zahar
200 g Finetti
200g unt
Decor:
1 plic Glazura cu gust de ciocolata de la Dr. Oetker
Mod de Preparare: Din ingredientele pentru foi se face un aluat potrivit (care sa se intinda usor). Se imparte in 5 parti. Se intinde cate o foaie si se coc pe dosul tavii.
Crema se pregateste astfel: Cele trei plicuri de budinca, se pregatesc conform instructiunilor de pe plic (doar ca eu am folosit doar cate 2 linguri de zahar, pentru fiecare budinca in total 6). Dupa ce s-a racit crema de budinca, adaugam treptat untul (la temperatura camerei) si mixam pana devine o crema fina. La urma adaugam crema de Finetti (care ii da un gust aparte si unic!). Cu aceasta compozitie umplem foile. Foaia de deasupra o decoram cu Glazura cu gust de ciocolata, sau orice alta glazura dorim.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.