Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru decor:
150 g ciocolata simpla
2 linguri margarina
250 ml frisca lichida
1 pachet zahar vanilat
stele din martipan si perle de zahar
Ingrediente pentru umplutura:
300 g gem de caise, sirop din compot
Ingrediente pentru blat
80 g ciocolata simpla
8 oua
140 g unt
160 g zahar pudra
30 g zahar tos
140 g faina
1 lingurita praf de copt
Mode de preparare: Ciocolata se topeste intr-o cratita. Se bate untul spuma cu zaharul pudra si se adauga ciocolata topita si galbenusurile de ou. Albusurile se bat spuma si se pune zahar tos. Apoi se pun in compozitia cu ciocolata. Se pune faina cernuta cu praf copt si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o forma de tort unsa cu ulei si se pune la cuptor timp de 45 de minute. Dupa ce blatul a crescut, se taie in 3 parti pe orizontala. Toate trei blaturile se ung si se insiropeaza cu gem si se aseaza unul peste altul. Pentru decorarea tortului, se topeste ciocolata pe baie de aburi, se afauga margarina moale, patru linguri de frisca lichida si se lasa pe aburi pana cand totul este omogenizat. Compozitia se toarna peste tort si se lasa apoi sa se raceasca la frigider.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.