Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 600 gr ananas bucatele din conserva, 150 gr unt de masa, 150 gr lapte praf, 100 gr zahar brun, 3 oua, 100 gr zahar alb tos, 150 gr faina, 1 praf de copt, 2 linguri esenta vanilie, 1 praf de sare
Mod de preparare: Albusurile oualelor se bat spuma apoi se amesteca cu zaharul si 100 gr unt topit, cu faina si praful de copt. Aluatul obtinut se pune intr-un vas tapetat. Intr-un vas la bain-marie se pun restul de 50 gr unt la topit apoi se adauga laptele praf si zaharul. Dupa cateva minute de fierbere se adauga galbenusurile de ou amestecand bine, pana se ingroasa compozitia, apoi se ia de pe foc si se lasa 10 minute la racit. Se adauga esenta de vanilie si ananasul bucatele si se da vasul la rece. Deasupra aluatului se pune compozitia cu ananas si se da vasul la cuptor pentru 15-20 minute, pana prajitura devine galben-maronie.
Adina va doreste “Pofta buna”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.