Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1/2 pachet de unt,
o cană de zahăr,
două ouă,
o lingură de coajă de portocală rasă,
1/2 cană de suc proaspăt de portocale,
două căni de făină,
două linguriţe de praf de copt,
un praf de sare,
zahăr pudră pentru decor
Mod de Preparare: Se cerne făina într- un bol, se adaugă sarea şi praful de copt. Într-un alt bol se mixează untul cu zahărul până se obţine o spumă fină, se pun ouăle, pe rând, şi se amestecă în continuare. Se toarnă apoi, în fir subţire, sucul de portocale şi se adaugă coaja rasă. Din bolul cu făină se ia puţin câte puţin şi se adaugă în cel cu spuma de unt, amestecând uşor. Când aluatul e omogenizat, se toarnă într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt. Se ţine la cuptor până trece testul cu scobitoarea. După ce se răceşte, se pudrează.
09.01.2016 la 14:52
eu am incercat sa fac insa nu se intareste.inainte se intarea insa accum BA
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.