Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg ciuperci proaspete
1 cutie cu 8 trunghiuri de branza topita
700 g smantana
1 ceapa mare
1 lingura faina
usturoi
sare
piper
ulei
patrunjel
Pentru pane:
3 oua
faina
pesmet
sare
ulei pentru prajit
Mod de Preparare: Se curata ciupercile, se separa coditele, se spala si se lasa la scurs. Palariile ciupercilor se presara cu sare apoi se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc la foc iute in ulei. Ceapa tocata marunt, coditele ciupercilor tocate si ele se calesc in putin ulei, se adauga apoi o cana de apa calda si se lasa la fiert pana scade apa de jumatate. Se adauga faina bine amestecata cu branza topita si 1-2 linguri de smantana. Se amesteca bine dupa care se toarna si restul de smantana, sarea, piperul si putin patrunjel tocat fin. Se mai lasa foarte putin pe foc amestecand mereu sa nu se lipeasca apoi se stinge aragazul si se adauga usturoiul pisat. Acest sos se serveste peste ciupercile pane iar deasupra se presara patrunjel tocat.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.