Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
6-8 oua
12 felii bacon,
pateu
maioneza,
smantana,
sare,
piper,
verdeata pentru decor sau oregano
Mod de Preparare: Ouale se fierb tari timp de 10 min. Se trec prin apa rece si se decojesc. Le taiem in doua. Feliile de bacon le trecem prin uleiul incins dar nu le prajim prea tare pentru ce se strang. Le punem pe un servetel pentru a se scurge surplusul de ulei. Galbenusul de ou cu pateul, sarea si piperul le amestecam bine pana devine o pasta iar cu aceasta pasta umplem jumatatile de albus, dupa care infasuram fiecare jumatate cu cate o felie de bacon.
Intre timp preparam maioneza: un galbenus de ou cu o lingurita de mustar se freaca bine dupa care picuram putin cate putin, ulei si amestecam continuu, in functie de cata maioneza dorim. Cand este gata maioneza adaugam 3-6 linguri de smantana. Condimentam sosul de maioneza cu sare si piper dupa gust. Dupa ce asezam ouale pe un platou turnam sosul de maioneza paeste ele si presaram putin oregano.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.