Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 gr rosii
2 cutii rosii decojite
1 ceapa
1 morcov
1 telina
1 ceasca de gris
3 oua
3 linguri ulei
piper, sare
leustean verde
Mod de Preparare: Oparim rosiile cateva minute sa le putem curata pielitele. Le taiem cubulete. Taiem, morcovii, telina si ceapa cubulete. Se pun morcovii, telina si ceapa la calit. Le calim bine, apoi adaugam rosiile si rosiile din cutie. Adaugam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba bine zarzavatul. Intre timp facem galustele. Se separa albusul de galbenus. Se bate albusul bine cu un praf de sare. Cand a devenit pufos se adauga galbenusul, apoi grisul in ploaie. Se condimenteaza cu piper. Cand s-a fiert bine zarzavatul, dam oala de pe foc. Strecuram supa. Zarzavatul rezultat se paseaza printr-o strecuratoate sau se mixeaza la blender pana devine o pasta. Se pune din oala pe foc si se adauga zarzavatul pasat. Se fac cu lingura galusti care se pun in supa. Se lasa sa fiarba bine grisul. La sfarsit se adauga leusteanul verde.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.