Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 galbenusuri
1/2 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana lapte
1plic praf de copt
1 fiola esenta de vanilie
faina cat cuprinde
Pentru bezea:
4 albusuri
4 linguri de zahar
zeama de lamaie
gem/dulceata dupa gust
Mod de preparare: Mixam bine galbenusurile cu zaharul si esenta de vanilie, adaugam uleiul, laptele in fir subtire mixand continuu, praful de copt il amestecam in cateva linguri de faina si incepem sa adaugam astfel incat sa obtinem un aluat destul de tare. Intindem aluatul uniform in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dam la cuptor cam 15 20 min sau pana ce aluatul este pe 1/2 copt, scoatem din cuptor si ungem cu dulceata (de capsuni am preferat ) dupa gust, dam din nou la cuptor. Intre timp preparam bezeaua: mixam albusurile pana devin tari adaugam zaharul si mixam pana se topeste, la final adaugam cateva picaturi de lamaie, scoatem tava din cuptor si intindem peste dulceata, uniform bezeaua, dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.