Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 1 kg de carne de porc, 1 fir de praz, 1 telina, 1 morcov, 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 300 ml bere, 1 lingura ulei, putin unt, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
Se spala carnea, se taie in felii groase de 1,5 cm;
Intr-o tigaie cu unt topit si ulei incins se innabusa pe ranf feliile de carne, pe ambele parti, apoi se scot intr-un vas termorezistent;
Se curata, se zdrobeste usturoiul, se amesteca cu putina apa, se stropeste carnea cu berea si usturoiul, se presara cu sare si piper, se introduce in cuptorul preincalzit, se lasa cca 45 minute;
Se stropeste carnea din cand in cand cu sosul de bere si usturoi;
Se curata si spala prazul, ceapa, telina si morcovul, se taie in felii subtiri se aseaza in vasul cu carne si se mai lasa 15 minute la cuptor;
Se serveste cu garnitura stropita cu sosul strecurat.
Adina va doreste “Pofta buna!”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.