Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 cartofi albi cu coaja subtire, nedecojiti dar foarte bine spalati
jumatate de cartof dulce, decojit
2 oua
1/3-1/2 cana de telemea rasa
o ceapa mica/medie
1 lg cimbru uscat
sare si piper, dupa gust
boia dulce
verdeturi maruntite: leurda, patrunjel, ceapa verde, chivas – pentru decorat
1 lg ulei de masline
Mod de Preparare: Folosind o razatoare speciala se feliaza cartofii si ceapa. Unge forma cu foarte putin ulei de masline. Pune feliutele de cartofi circular, una suprapusa peste jumatatea celeilalte, ajungand treptat catre centru. Adauga feliute de cartof dulce si ceapa. Intr-un vas separat, bate 2 oua. Adauga telemea rasa, sare, piper si cimbru. Pune acest amestec peste cartofii din forma de gatit si folosind o furculita, disperseaza amestecul in asa fel incat sa ajunga la aproape toate feliutele de cartof. Pre-incalzeste cuptorul la 180ºC si pune tarta la cuptor pentru 30-35 de minute. Presara paprika dulce pe deasupra si adauga verdeturi proaspete.
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.