Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
8 pulpe de pui (partea sperioară, cu os şi piele)
ulei de măsline sau unt, pentru prăjit
3 căţei de usturoi, mărunţiţi
250 ml vin alb
o mânuţă de ierburi aromatice proaspete, mărunţite – salvie, pătrunjel, rozmarin, cimbru
50-100 ml smântână
sare
piper
Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius. Într-o cratiţă adâncă se încinge uleiul (dacă se optează pentru unt, acesta se lasă să se topescă, la foc mediu). Se adaugă carnea şi se lasă să se rumenească. Când carnea a căpătat o culoare aurie uniformă, se scoate din tigaie. În grăsimea rămasă se pune usturoiul. Se lasă câteva secunde cât să-şi desfacă aroma, apoi se adaugă ierburile aromatice, vinul şi smântâna. Se amestecă uşor, se adaugă carnea, se potriveşte de sare şi de piper şi se dă la cuptor 15-20 de minute, până când se rumeneşte. Pulpele se servesc calde.
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.