Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
150 faina
100 gr. unt
80 gr. smantana
20 gr. cacao
150 gr. zahar
2 oua
1/2 lingurita praf de copt (optional)
Crema de branza:
2 oua
300 gr. branza
150 zahar
Mod de preparare: Incalzim cuptorul la 160 grade. Se bat ouale cu zaharul, smantana si untul bucatele (la temperatura camerei) pana obtinem o compozitie cremoasa. La compozitie adaugam faina si praful de copt si cacao. Se amesteca pana incorporam toate ingredientele. Tapetam un vas de copt (diametrul aprox.20 cm) cu hartie de copt sau il ungem cu unt si faina si varsam compozitia in ea. Am mixat branza cu zaharul si ouale. Am folosit mixerul pentru a putea obtine o pasta omogena. Daca decideti sa folositi branza gen Philadelphia atunci e suficient doar sa o amestecati cu restul ingredientelor. Pasta de branza am dispus-o in randuri pentru ai da un efect zebrat. La cuptor se tine aproximativ 45-50 minute. Ingredientele sunt calculate pentru o tava mica, daca aveti o tava mare, dublati cantitatile.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.