Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
Blatul:
6 ouă,
8 linguri de zahăr,
3 linguri lapte,
8 linguri făină,
3 linguri de cacao,
praf de copt.
Umplutură:
frişcă,
200 g brânză dulce,
4 linguri de zahăr,
1 compot de ananas,
2 portocale.
Glazură:
suc Fanta 0,5 l,
2 linguri zahăr,
o budincă de vanilie.
Mod de preparare
Blatul: Ouăle se separă, iar gălbenuşele se freacă cu zahărul şi laptele. Se adaugă albuşurile bătutespumă şi făină şi cacao în ploaie (câte o lingură, alternativ), apoi praful de copt şi amestecămuşor. Blatul e toarnă în tavă, se coace.
Umplutură: Batem frişcă cu zahăr şi o amestecăm cu brânză dulce. Aşezăm pe un platou blatul, peste el umplutură de frişcă şi brânză dulce, apoi bucăţi de ananas şi portocală, din nou cremă. Deasupra turnăm o glazură de Fanta pregătită dint-o budincă de vanilie şi suc Fanta. Sucul îl fierbem şi adăugăm budincă pe care în prealabil am amestecat-o cu puţin zahăr şi suc. Turnam peste prăjitură glazură cât este caldă şi o întindem uniform.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.