Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr zahar tos
6 albusuri
200 gr nuca macinata bine
30 gr faina
Esenta de migdale
Un plic de zahar vanilinat
Mod de Preparare: Intr-o cratita amestecam zaharul cu nuca si cu zaharul vanilinat, apoi adaugam albusurile (nebatute spuma). Punem cratita pe foc mic si amestecam pana cand compozitia incepe sa se albeasca. Se ia cratita de pe foc aproape de momentul cand incepe sa fiarba si se continua amestecarea pana cand compozitia s-a racit. Se adauga esenta de migdale si faina, se incorporeaza bine. Cu ajutorul unui pos sau cu lingurita se aseaza gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le faceti mai mici sau mai mari dupa cum va plac, dar lasati spatiu intre ele pentru ca in cuptor se maresc. Se coc in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana cand marginile se rumenesc. Le puteti pudra sau nu cu zahar pudra, dar cu siguranta le serviti cu multa placere. Sunt chiar mai bune dupa doua zile, cele care mai rezista, pentru ca nu mai sunt asa crocante.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.