Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente pentru 4 portii: 8 cartofi mai mari; 150 g smantana; 150 g cascaval ras; o ceapa mare; sare; 2 linguri unt; 1 lingura de ulei; sare grunjuroasa pentru presarat deasupra.
Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se da cu un praf de sare. Smantana se amesteca cu cascaval ras si ceapa tocata. Se condimenteaza dupa gust cu sare.
Cartofii se spala bine si se fierb in coaja, in apa cu sare. Cartofii fierti se curata de coaja cand inca mai sunt calzi, apoi se taie in doua, se scobesc putin cu o lingurita si se umplu cu compozitia de branza.
Se pun intr-o tava tapetata cu ulei si se ung cu unt. Se presara cu sare grunjuroasa si se pun in cuptorul incins 10-15 minute.
Adina va doreste “Pofta buna!”
Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.