Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 feliute de paine,
o jumatate piept de la un pui de 1,5 kg.,
150 g de cascaval,
3 foi de salata verde,
3 lg, de unt,
3 lg. ulei de masline,
codimente
Maioneza:
4lg. de iaurt,
2 lg-te de mustar
2 lg ulei de masline
Mod de Preparare: Se taie feliile de paine cubulete si se prajesc in putin unt, sub forma de crutoane, apoi pieptul de pui se taie la fel si se rumeneste in 3 lg. ulei de masline si codimente, salata se taie fasii, se adauga cascavalul taiat cubulete si el si se amesteca toate impreuna, deasupra se toarna maioneza si se mai invarte putin. Se pune iaurtul se amesteca cu mustarul si se pune incet uleiul, iese ca o smantana. Pieptul de pui se poate face si la gratar.
Se întâlnesc două prietene:
- Ce mai faci, dragă?
- Sunt supărată! Soţul meu m-a jignit serios!
- Cum aşa?
- L-am rugat să-mi dea 300 de euro ca să mă duc la un salon de înfrumusețare, el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.