Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: Aluat: 280 g faina, 140 g unt, 80 g zahar pudra, 3 galbenusuri. Umplutura: 3 albusuri, 200 g zahar, 140 g uca macinata, 20 g nuci pt ornat.
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul pudra si galbenusurile adaugate pe rand. Se amesteca cu faina si se framanta un aluat. Se acopera si se da la rece 30 min.
Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bat iar pana se intaresc. Bezeaua astfel obtinuta se amesteca cu nuca macinata, adaugata in ploaie.
Aluatul se intinde intr-o foaie de 4-5 mm si se taie rondele, se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra pe fiecare fursec se pune cate o lingurita din compozitia de bezea si cate o jumatate de nuca. Se coace la cuptorul incins, la foc potrivit, 15-20 min.
Adina va doreste “Pofta buna!”
- Nu ştii unde mi-e creionul?, îl întreabă un tip pe colegul său de birou.
- Ba da, după ureche.
- Omule, nu-mi complica viaţa. După care ureche?
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.